Toverit kapitalistit!

Huumoriohjelma: Viisivuotiskausi neljässä vuodessa!

Tule ja helli aivojesi ongelma-alueita nauruterapialla! KGB teatteri-kahvila-museo on upouusi paikka ja ainoa omassa sarjassaan - siinä on sekä museokierros, kahvila, että stand-up koomikoitten suomenkielinen non-stop huumoriohjelma.

Museokierros neuvostoliittolaisessa elämäntyylimuseossa Miliisitär Larissan kanssa on hyvin huumoripitoinen - ottakaa ihmeessä napa mukaan, sillä tulette nauramaan sen sijoiltaan! Museosta löytyy neuvostoliittolaisten valmistamia mitä kummallisimpia vekottimia, huonekaluja, astioita ja tietenkin neukku-klassikot kuten punaiset neilikat ja työkaluliput.

KGB huumorikahvilassa on vetonaulana

Sairaanhoitaja Kuvankauniin Vassilissan ja Miliisitär Larissan

hauska viihdeohjelma suomeksi: Vassilissan asiantunteva ja hauska terveystarkastus, neukkutyylinen meikkaus- ja teekurssi, kielikylpy, valokuvaus ja disko-tanssiopetus "Discofeeling". Lisäksi paljon hauskoja tarinoita "neuvostoliittolaisittain". Joku vapaaehtoinen yleisöstä pääsee mukaan ohjelmaan ja hänet värvätään KGB:n salaiseksi agentiksi.

Juuri kun olet nauttimassa huumoriohjelmasta, löydat pöydältäsi ihania neukkuherkkuja – tarjoiltuna aidoista neukkuastioista. Veitsetkin on kiinnitetty ketjuilla pöytiin kuten “ennen vanhaan”.

Tyylin mukainen musiikki- ja video-ohjelma sisältää mm. J.P. Kusela, ABBA, Boney M ja Alla Pugatšovan "Miljoona ruusua".

Lisäksi meillä on Sinua varten monia yllätyksiä – olemme monipuolisia ja ihan aina emme pysty peittämään sitä.

Koko viihdeohjelman kesto on noin 1,5 - 2 tuntia ryhmän koosta riippuen. Museokierros ja ruokailu kuuluvat ohjelmaan, jonka jälkeen on mahdollisuus viettää yhteistä aikaa kahvilassa ja nauttia juomia.

Tule ja älä ylläty. Tai nimenomaan ylläty!

Lippu (alkaen 35 euroa) sisältää kierroksen elämäntyylimuseossa Miliisittären selostuksineen, suomenkielisen huumoriohjelman ja ihania neukkuherkkuja.

Vahvistamme, että KGB-teatteri-kahvila-museo on epävirallisella listalla sijoittunut ykköseksi. Onkohan näin siksi, että se on omassa sarjassaan ainoa?

Tule ja tarkista itse!

Avoinna: KGB avataan vain tilauksesta. Alkaen 10 hengen ryhmästä voi vierailla KGB-ssa mihin aikaan tahansa,

kirjallinen paikkojen varaaminen PAKOLLINEN ennen vierailua miliisi@miliisi.eu