Back in the U.S.S.R. – tyylinen illallinen kaikkine mausteineen omassa linnassanne - neukkuherkkuja notkuvine pöytineen sekä mahtavine tanssiorkestereineen. Silmäniloksi säteilevä varietee-show ja hämmästyttävän taitava Taikuri temppuineen sekä sanavalmiit juontajattaret Miliisitär ja Sairaanhoitaja.

Viisivuotiskausi neljässä vuodessa!
Tai miksei hullunhauska reissu aidolla neukkubussilla karmaisevaan vankilamuseoon, missä totuuksia esitetään neuvostoliittolaisittain. Sähäkän Miliisittären tarinat, kuvaankauniin Sairaanhoitajattaren terveystarkastus, Taikurin silmänkääntötemppuja ja paljon muuta yllättävää.
Tämä täytyy kokea!

Majoitukset, kuljetukset tai vaikkapa kierros Sakun oluttehtaalla - kaikki järjestyy vuosien kokemuksella.
Voit myös tilata palasen Neuvostoliittoa vaikka Suomeen!

Helvetti vai Paratiisi? Enkeleita vai Piruja? Omassa linnassanne on alakerrasta taiottu Helvetti ja yläkerrasta Paratiisi. Annatko kuitenkin periksi Pirun viettelyksille – syntinen varietee-show, Taikurin pirulliset temput ja tulinen tanssiorkesteri - vaikka Paratiisissa on tarjolla taivaallinen illallinen, enkeleitä ja viulisti sekä suloisia pikkuballeriinoja?

Prinsessa vai puoli valtakuntaa? Koette Narrin johdolla kuninkaalliset puitteet tarjoavassa hienossa kartanossa palasen Kuninkaan ja Prinsessan arkea ja se ei sitten olekaan arkista...

Vihjepelit. Koe Tallinnan vanhakaupunki aivan uudella tavalla. Joukkuekilpailun muodossa viihdyttävä vihjepeli joko neukku- tai keskiaikaistyylillä. Mitähän löytyykään viimeiseltä rastilta?
Vihjeseikkailu mahdollista myös Pekka Vapaavuoren suunittelemassa uudessa Taidemuseossa.